RoTunneling VPN
background map
Bogdan TORCESCU By Bogdan TORCESCU

Intrebari frecvente


Cu timpul am primit o sumedenie de intrebari legate de ce este si ce nu este RoTunneling VPN cat si de functionalitate, astfel am adunat aici cele mai frecvente intrebari pentru a va veni in ajutor cu o informare de calitate.

 

Ce este RoTunneling VPN?

Scopul RoTunneling VPN este de a indeparta cenzura, asigura anonimitatea si siguranta navigarii pe internet.

Este un serviciu ce are scopul de a ajuta utilizatorii cenzurati sa ajunga la internet, acesta inlatura limitarile in urmatoarele cazuri:

- ai acces doar la siteuri.

- anumite siteuri sau aplicatii sunt blocate in a se conecta la internet (jocuri, programe P2P, mesagerie instant, Facebook, Youtube, etc... fiind blocate de ISP).

- accesul tau la internet se face doar prin proxy, astfel nu poti folosi aplicatii ce nu au optiunea de a se conecta prin proxy.

Ce alte beneficii am?

RoTunneling VPN iti protejaza datele personale impotriva interceptarii, si joaca un rol important atunci cand esti conectat la internet printr-o retea publica, hotel, camim, restaurant, si ai nevoie sa accesezi conturi personale cu continut important, cont bancar, licitatie publica, mail. Nu ai incredere in siteurile vizitate si doresti sa iti asiguri anonimitatea pe internet.

Previne infectarea cu virusi prin protectia Malware si Phishing ce o ofera.

In ziua de azi, este suficient un telefon mobil pentru a intercepta datele de autentificare la siteuri. Imaginati-va cate se pot intercepta cu un calculator, in cazul acesta RoTunneling VPN prin tehnologia de criptare a traficului face interceptarea neinteligibila; imposibil de descifrat.

Am gresit mailul si nu pot activa contul, ce pot face?

Va rugam sa contactati departamentul de suport, mentionati contul creat, datele ce le-ati gresit si cum sunt acestea corecte.

Alternativ puteti face o plata iar contul se va activa automat.

Nu ma pot conecta la VPN, ce pot face?

- verificati daca aveti ultima versiune a aplicatiei, daca este mai veche dezinstalati-o si instalati-o pe ultima.

- daca aveti acces la internet prin proxy, verificati sa aveti acele setari in aplicatia RoTunneling VPN la Setting->Proxy. Dupa aceasta dezactivati proxy din Internet Options. De asemenea daca aveti ca browser default Opera/Firefox va trebui sa dezactivati manual proxy din acestea.

- daca apoi intentionati sa folositi serviciul dintr-o locatie unde nu este necesar proxy indepartati setarile proxy din aplicatia RoTunneling VPN, Settings->Proxy.

- alegeti alt server din client, este posibil ca ISP-ul dvs. sa fi blocat acel server.

- exista posibilitatea ca anumite programe de tip firewall/antivirus sa interfereze cu clientul RoTunneling VPN. In cazul in care aveti probleme de conectare insotite de alerte de la antivirus/firewall, optati orice program de acest gen si incercati sa va conectati, daca se dovedeste a fi aceasta problema, va rugam sa inlocuiti programele ce au cauzat nefunctionarea.

Doresc sa schimb abonamentul, sau perioada de facturare, cum procedez?

Cu 4 zile inainte de a expira abonamentul curent, se activeaza optiunea din cont ce permite schimbarea abonamentului.

Pentru a schimba perioada de facturare, este necesar sa faceti o plata manuala.

Cum pot plati?

Puteti plati prin: Debit Card sau Credit Card, Google Pay.

card paymentsGoogle Pay

Cum sa ma 'dezabonez'?

Folositi butonul din cont Dezabonare.

Mi-am uitat userul sau parola!

Pentru recuperarea userului sau parolei, accesati likul Parola Uitata, aici puteti introduce emailul pentru a recupera userul sau parola, sau userul pentru a recupera parola.

Ce este Protectia Malware si Phishing si cum functioneaza?

Este un sistem de preventie, bazat pe DNS, ce blocheaza cea mai mare parte de siteuri ce distribuie malware, phishing, ransomware, servere C&C fac tracking, precum si unele reclame. Scopul sau este sa previna infectarea, inainte de a ajunge virusul in calculator.
Este bazata pe 2 straturi de protectie, unul dezvoltat de noi, altul bazat pe CloudFlare DNS pentru a asigura o acoperire cat mai buna.
Acest feature este oferit gratuit tuturor clientilor RoTunneling VPN.
Daca observati un site sau o aplicatie ce nu o puteti accesa si credeti ca este o greseala, va rugam sa ne scrieti la [email protected].

 

Daca aceasta pagina nu v-a raspuns la toate intrebarile ne puteti contacta la datele ce urmeaza si vom fi bucurosi sa va raspundem la orice intrebari suplimentare:

Bogdan Torcescu:

Email: [email protected]
 

Tags: intrebari frecvente vpn, romania vpn, rotunneling

Promoted items
  • Changelog client applications RoTunneling VPN 5.0.7 Note: If you have a very restricted connection, try several connection methods from the list until you find the one that works for your connection, eg: Romania-1, Romania-1-backup-1, Romania-1-backup-2, these represent different methods/strategies for connecting to the same VPN node. For regular connections, you can use any connection method from the list.
  • Automatic configuration of L2TP on macOS and iOS We have launched the automated configuration of vpn, L2TP, for macOS and iOS. In this way you can easy configure your Apple devices by follow the steps;
  • Configuration update for OpenVPN users Because our old CA, hardcoded in the OpenVPN configuration has expired, you need to update your OpenVPN configuration profiles.
  • Because of a bug, some customers have received a double validity period Recently we discovered a bug in the payment registration system, so we identified cases that due to this bug, some customers received double or triple validity period, compared to the one paid.
  • Why is VPN WOW? VPN protects the data you transmit online and helps you navigate any site, easily, anywhere and anytime safely. For example: online payments are secure, accessing sites of interest, connecting to a public Wifi network, in a cafe.
  • New features on RoTunneling VPN website We've improved the RoTunneling VPN website and launched new features that you've probably been waiting for some time.
  • All items